KONFERENS STOCKHOLM SKÄRGÅRD

Våra möten på konferens Stockholm skärgård är ett äventyr som stärker ditt företag

Våra konferenser erbjuder mer utöver det vanliga. Vi på konferens Stockholm skärgård ser till att konferensen blir till en helhets upplevelse som ger dina medarbetare en oförglömlig tid tillsammans. Det som vi anser är viktigt är att arrangera konferensen i en obeskrivligt vacker miljö. Vad kan vara vackrare än Stockholms skärgård? Bland kobbar och skär kan ert företag komma fram till båda stora och små lösningar och sen kan ni ta del av vårt rika utbud av sidoaktiviteter. Med skärgården som är en behagfull miljö kan inspirera till att ert team kommer att prestera bättre på arbetet. Det kan också fungera som en effektiv barriär brytare. Medarbetare som trivs tillsammans brukar prestera bättre på jobbet. En välbehövlig paus från storstadens buller kan vara precis de som behövs för att få gladare och mer avstressade kollegor. Stockholms skärgård har Sveriges allra största skärgård som består av 35 000 öar.Den friska luften och det rika fågellivet bidrar till ett förstklassigt äventyr. Konferens Stockholm skärgård välkomnar er varmt att besöka våran ö, som ligger placerad i mellersta skärgården.

Aktiviteter som bygger upp ditt företag

Vi på konferens Stockholm skärgård arrangerar inte bara möten mellan människor utan vi arbetar även med gruppförstärkande teambuildning övningar där samförstånd och kommunikation står i fokus. En konferens med konferens Stockholm skärgård ger också en tid för att kunna umgås med sina kollegor på ett avslappnat sätt eller kan vara ett bra tillfälle att lära känna helt nya kontakter. Vi har bord och stolar som räcker till hela 40 personer. Det finns även möjlighet att övernatta. Då får ni medta en sovsäck och vi har plats för trettio personer som kan sova över. Vi har god belysning och värme året runt. Om det finns speciella önskemål i matväg kan vi hjälpa till att arrangera det som ni behöver.

Det som konferens Stockholm skärgård kan rekommendera som aktiviteter är att paddla kajak eller kanot. Det är en högst rofylld aktivitet att paddla runt i Stockholms betagande vackra skärgård. Fysiskt krävande är det bara i den takt som man själv väljer. En kanotfärd med konferens Stockholm skärgård ger dig modern utrustning för att turen ska vara trygg och ytterst behaglig. Vi har även en höghöjdsbana för dom som är inte är rädda för höga höjder. Även förslag på teambuildnings lekar kan skräddarsys med tanke på vilka mål som ska sättas och vilka personer som ska deltaga. Det handlar om att kunna stärka gruppen och för att det sociala samspelet ska fungera bättre på arbetsplatsen. Teambuildning behöver inte vara komplicerat och ambitiöst utan kan också bara handla om att ni som grupp kanske väljer att fiska och sen grillar fångsten på kvällen. En övning som kan vara värd att omnämna kallas för code break. Den går ut på att gruppen ska kunna samarbeta och lösa uppgifter under tidspress. Övningen kan göras med lätthet både inomhus och utomhus. Deltagarna får bilder på olika platser som man ska hitta till. Där finns även den kod som laget behöver. 45 minuter har man på sig att samla ihop alla koder. Laget som vinner har förstått hur viktigt det är att komma fram till kreativa lösningar tillsammans. Men konferens Stockholm skärgård tycker att det allra viktigaste är att alla deltar och har kul.

Inspiration och ger möjligheter till att utvecklas

En bra konferens ska ge deltagarna inspiration och en chans att utvecklas som en god medarbetare eller som chef. Vi på konferens Stockholm skärgård vill gärna ge er ett lärorikt och utmanande äventyr. Vi har många års erfarenhet av att arrangera konferenser och vi har kunskapen om hur man skapar en konferens som både ger allvaret och plats för den skapande glädjen. Två viktiga komponenter som bidrar till en lyckad konferens. Våra konferenser kan bokas hela året runt och konferens Stockholm skärgård står till förfogande att lyssna på vad eran grupp har för önskemål och förväntningar på eran vistelse i skärgården. Vi har många goda referenser från tidigare kunder som har varit nöjda med konferens Stockholm skärgård. Du kommer garanterat inte att bli besviken om ni väljer oss som den plats där eran konferens ska äga rum på. Vi vet att en konferens ska vara noggrann planlagd så boka gärna in erat besök hos oss tidigt.

Anledning till att ha en konferens eller kickoff

Det kan vara olika anledningar till varför man ska anordna en konferens. Ett företag kanske vill informera om olika nya produkter eller man vill lösa problem som har uppstått. Det finns också företag som bjuder in en inspirerande föreläsare som kan ge nya upplyftande tankebanor till företagets anställda. Att komma bort från den vardagliga arbetsplatsen och göra ett miljöombyte är ett bra steg att kunna få fram nya lösningar och kommer stärka gruppdynamiken på ett positivt sätt. Det som konferens Stockholm skärgård kan hjälpa till med är att ni får tillgång till tekniska hjälpmedel för att kunna göra en professionell powerpoint presentation som bidrar till att kunna klargöra och visualisera det som talaren vill få fram i sitt budskap. En konferens ska vara till för att ge upphov till intressanta diskussioner och vara varandras bollplank där idéer kan bollas runt med varandra.

Vi på konferens Stockholm skärgård anordnar även kickoff tillställningar. Där kan ett företag, förening eller idrottsklubb fira starten på något helt nytt. Det finns absolut inga regler som man behöver följa, utan det är en fri tillställning, som ska vara glad och lättsam i tonen. Det är bra att tänka ut innan vad som man vill få ut av detta möte. Då kan man ställa sig lite rannsakande frågor och funderingar som vart är vi på? Eller vad skulle vårt företags medarbetare behöva för att kunna fungera bättre som grupp?

En kickoff kan vara det unika tillfället att kunna se och lyfta en medarbetare till att känna sig att hon eller han gör ett gott arbete och kan känna sig rejält uppskattad av sina kollegor och företagets ledning. Det är vanligt att medarbetare också får göra kortare anföranden, då känner sig alla mera delaktiga i företaget när alla får göra sin röst hörd. Men tänk på att långa tal inte ska hållas, utan man fokuserar sig på att leverera korta budskap. Om seriös information ska vidarebefordras så är det lämpligt att hålla den på en skojig nivå, så att det inte blir en alltför allvarlig stämning. Sedan är det vanligt att man har en gemensam middag. Efter middagen kan man gärna ha någon form av frågesport som skapar en lättsam och rolig inramning. Det är också ett sätt för att kunna ge oss möjligheter att börja kommunicera med bordsgrannar som man inte hade planerat att prata med. Det är enormt viktigt att lära känna varandra bättre, då finns det inga hinder som blockerar när det uppstår problem. Att fråga någon om lösningar på problem på arbetsplatsen blir så mycket lättare om vi vet mera om varandra.

Vilken tid på året ska man ha konferens?

Det är vanligt att konferenser hålls på höstkanten när allt kommer igång efter semesterledigheten. De allra flesta som bokar brukar välja att ha sin konferens från tisdag till torsdag. Därför blir det lättare att boka på en vanlig måndag. Vi på konferens Stockholm skärgård erbjuder kostnadsfri offert och vi hoppas att vi ses snart!