Bästa platsen för en konferens

KONFERENS STOCKHOLM
Fördelar med att anordna en konferens
April 16, 2019
Skapa minnen med en Konferens i Stockholms Skärgård
June 1, 2019

Det är populärt med olika former av möten och konferenser. Många hålls för att man har något viktigt att förmedla eller diskutera, men det är också vanligt att de är till för att förena en arbetsplats. Det vill säga skapa kontakter och öka kommunikationen mellan medarbetarna och göra det till ett team. Detta kan göras på olika sätt, men många kombinerar en konferens med olika fysiska aktiviteter som en femkamp eller någon form av utmaning.

Men det är också mycket vanligt att man håller sin konferens på ett trevligt ställe där det finns möjlighet till lite relax. Kanske i en mysig omgivning eller där det finns spa och andra saker som kan vara skönt för deltagarna. Ett av de bästa ställen som finns för total avslappning är naturen, och Stockholms skärgård är en av de vackraste platserna i världen.

Vikten av att välja det bästa

Det kostar pengar att anordna en konferens och medan arbetstagarna är där kanske jobbet går på halvfart, eller så stänger man kontoret helt och hållet. Därför gäller det att få ut så mycket som möjligt av arrangemanget, att inte slösa med detta tillfälle till att lyfta stämningen och andan på arbetsplatsen. Vi på Northern Hemisphere har en alldeles egen ö som vi gjort i ordning just för konferenser och tillhörande program.

Slider konferensstockholmskrgrd

På vår ö så har vi ett basläger, en stor lappkåta som är utrustad med vad som behövs för en konferens. Med tanke på det svenska klimatet så är den naturligtvis uppvärmd vid behov, det skulle bara fattas att man sitter och fryser. Den ligger precis vid vattenbrynet, så att man kan få med sig den lugnande atmosfären som bara naturen kan erbjuda. Efter avslutat möte eller diskussion så finns det flera vattensporter till hands, som kanot eller segling.

På kvällen dukar vi upp till långbord och sätter på grillarna, här ska det verkligen njutas. Erfarenheten visar att arbetskamrater som äter tillsammans och har det trevligt kommer att klara av att samarbeta mycket bättre på jobbet sedan. Man bryter ned den där naturliga barriären som finns mellan olika personer och skapar istället en homogen grupp. Det är lite samma effekt som ett julbord kan ha, fast på ett annat ställe. Allt detta visar hur viktigt det är att välja rätt plats för en konferens.

Skärgården har mycket att erbjuda

Med en konferens Stockholm skärgård får man med sig allt av det bästa. Dels kan konferensen hållas utan att man blir störd, förutom att fiskmåsarna kanske skriker till då och då. Men deltagarna har också möjlighet att ta en liten semester, att njuta av svensk natur på sitt allra bästa. För de som kanske vill gå ett steg längre har vi program för teambuilding och ledarskap, aktiviteter som har bevisat sig fungera mycket bra. Vi tycker att Stockholms skärgård är den absolut bästa platsen för en konferens och vill bjuda in alla andra att prova på det. Med de arrangemang som Northern Hemisphere kan erbjuda så kommer det helt klart att bli en dundersucce’.