Konferens Skärgården / konferensanläggningar i Stockholms Skärgård

Bara man hör ordet skärgård så går tankarna till sol och hav, en härlig dag med familjen ute på en klippa någonstans. Och det är just denna känsla som man vill förmedla också med en konferens Stockholm skärgård, ett möte eller en föreläsning i just dessa omgivningar. Här kan man verkligen lyssna och ta in det som sägs eftersom det inte finns några yttre störande moment. Förutom den vackra naturen vill säga.

Det allra bästa med en konferens i Stockholms skärgård

Varför välja konferens Stockholm skärgård?

Stillheten och ostördheten är bara en anledning till att välja denna miljö för sin nästa konferens. Man har funnit att när folk sitter på en plats där de trivs och som är anpassad till anledningen så har de lättare för att ta in information men även komma ihåg den. Så om man verkligen vill att folk ska lyssna och göra något med det man säger så gäller det att boka in en konferens på ett skönt och inbjudande ställe.

Konferens Skärgården / konferensanläggningar i Stockholms Skärgård

Sedan finns det också andra skäl till varför så många kontaktar Northern Hemisphere för att boka in sin konferens och det är att man vill kombinera den med något annat. Det är inte lätt att organisera och planera för flera av sina medarbetare att vara bort från jobbet en eller flera dagar. Därför så gäller det att utnyttja denna tid på allra bästa sätt. Därför är det vanligt med lite extra avslappning men också gruppaktiviteter i samband med en konferens Stockholm skärgård.

Fördelar med skärgården

Northern Hemisphere anordnar konferenser, kickoff och teambuilding på ett flertal olika ställen, men en av våra favoritplatser är vår egen privata ö utanför Stockholm. Här har vi byggt upp ett läger som kan användas till både konferens och övernattning, det finns en badtunna och en härlig, flytande bastuflotte direkt på vattnet. Så allt det viktigaste finns redan på plats, här kan man både hålla sin konferens och slappna av tillsammans.

Sedan har vi också byggt upp ett nätverk av aktiviteter, en del svårare än andra men alla lika roliga. Här kan vi organisera femkamper, eller flera grenar om man så önskar, allt i samma anda. Det handlar om kommunikation och grupparbete, att göra saker och hitta fram till lösningar tillsammans. Allt i samma fina omgivningar, nära till havet och med en fantastisk utsikt. Bättre kan det nästan inte bli, och ingen som stör heller.

Alla företag har sina egna målsättningar och förhoppningar, så vi tar oss alltid tid att diskutera med kunderna före starten. Redan på planeringsstadiet så ser vi till att förstå vad det är som behövs och vilka önskemål som finns, det är detta som gör Northern Hemisphere ett populärt val som arrangör. En konferens Stockholm skärgård kan bli det där lilla extra som gör att alla orkar ta tag lite extra och lägga i en ny växel. Ett sätt att visa att man uppskattar sina anställda och är medvetna om hur viktiga de är. Allt detta kan få plats i ett dylikt arrangemang, med fokus på kvalitet och kommunikation.

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg