Om Oss

Att hålla konferenser ute i skärgården är något vi är experter på. Det finns inget bättre än att arrangera för en eller flera dagar ute i friska luften. Våra faciliteter ligger inte alls långt från staden men det känns som ett helt annat land. Med avslappnande omgivningar kommer din konferens att bli årets framgång.

Vi har skapat en liten oas ute i skärgården dit vi tar våra gäster. Du ser till att ha informationen redo och vi tar hand om det praktiska. Ni kan sitta inne i kåtan eller ta konferensen utomhus, det är helt upp till dig och vad du vill åstadkomma med ert möte.

De flesta passar på att kombinera konferensen med utomhusaktiviteter, säg bara ifrån så kommer vi att göra det helt oförglömligt. Konferenser, aktiviteter och teambuilding är vårt intresse, något vi trivs med. Därför gör vi alltid vårt bästa för att alla ska ha det bra och åka hem både nöjda och fulla av energi.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert eller vilka frågor du än kan tänkas ha. Vi hjälper dig komma fram till den bästa lösningen för just ditt företag. Många av våra klienter kommer tillbaka år efter år, det har blivit en naturlig del av arbetsplaneringen för dem.