Våra tjänster

Du kan välja mellan flera olika lösningar, och vi ser till att allting blir till något speciellt. Till att börja med har vi plats för en hel del personer, med stolar och bord där 40 stycken lätt kan sitta skönt. Men det finns också möjlighet till övernattning i vår kåta, då får ni ta med egna sovsäckar. Runt 30 stycken är max antal övernattande gäster.

En fördel med att hålla konferensen ute i skärgården är naturligtvis de fantastiska omgivningarna. Passa på att kombinera ditt möte med lite utomhusaktiviteter. Kanske ett par dagar med teambuilding där alla får jobba tillsammans mot en lösning. Vi sätter gärna ihop ett program för dig. Kanske med höjdbana, kajaksegling eller matlagning.

Andra tycker det är skönt att bara slappna av efter en lång dag med information och föreläsningar. Då kan ett bastubad, en god middag och sedan en lägereld vara precis vad ni behöver.

Allt är möjligt och vi tar oss gärna en prat tillsammans för att du ska få något som passar perfekt. De flesta tycker att en konferens ute i skärgården är den perfekta platsen, och när vi sedan lägger till våra aktiviteter så blir det absolut topp. Du kan göra så mycket eller så lite som du vill, det är upp till dig.